Jouw kracht, onze steun

Iedereen heeft recht op een volwaardig bestaan binnen onze samenleving. Soms kan je daar wat steun bij gebruiken. Bijvoorbeeld met begeleid wonen of hulp bij het vinden van werk of een opleiding. Wij bieden je zorg op maat. Daarbij gaan we uit van jouw eigen kracht en vaardigheden. Samen werken we aan zelfvertrouwen en zelfredzaamheid zodat jij de regie over jouw leven kan nemen.

 

UMZ familie

Gelijkwaardigheid is ons uitgangspunt. We werken samen van mens tot mens. Je wordt onderdeel van de UMZ familie en kan rekenen op onze loyaliteit en toewijding. Gelijkwaardigheid betekent ook dat je verantwoordelijkheid neemt. Van jou vragen we je oprechte inzet en betrokkenheid.

 

Vertrouwen

We werken met een integrale aanpak: samen met jou stellen we een plan op dat al je zorgvragen omvat. Daarin benoemen we doelen en hoe we die gaan bereiken. We matchen je met een zorgbegeleider met wie je een klik hebt. Vertrouwen is belangrijk. Daarom zoeken we iemand met de expertise én de persoonlijkheid die bij je past.

 

Samen kunnen we meer

Ons motto is: samen kunnen we meer. Daarom betrekken we jouw omgeving zoveel mogelijk bij het halen van je doelen. De liefde en betrokkenheid van familie en vrienden is van onschatbare waarde. Ook reiken we actief uit naar organisaties die een rol spelen in jouw leven, bijvoorbeeld je school, je werk andere of zorginstellingen. We hebben een werkwijze waarbij we goed naar jou luisteren en naar de mensen in jouw omgeving.

 

De eerste stap

Wil je meer weten of gewoon eens kennis maken. Je bent altijd welkom! Je kunt ons bellen, mailen voor een afspraak.

 

Tel: +31(0)20-233 8136 | info@umz.nl.

 

Als je besluit dat je met ons wilt samenwerken dan beginnen we met een kennismakingsgesprek. We bespreken jouw hulpvragen en verwachtingen en we vertellen wat meer over onszelf. Als je het gevoel hebt dat je met ons door wil, krijg je een intakegesprek met onze gedragswetenschapper. In dit gesprek wordt dieper op jouw situatie ingegaan. Vervolgens stellen we samen een persoonlijk begeleidingsplan op. Hierin benoemen we doelen, hoe we jou daarin ondersteunen en hoe lang het traject gaat duren. Jij houdt altijd de regie. Wij staan naast je om je te assisteren en ondersteunen naar zelfredzaamheid.