UMZ bestaat uit drie divisies: UMZ Wonen, UMZ Care en UMZ Academy.

 

UMZ Wonen richt zich op beschermd en begeleid wonen. Daarnaast bieden we ook crisisopvang in het geval van spoedeisende problemen. Op verschillende locaties hebben we woonunits in eigen beheer. Lees hier meer over UMZ Wonen.

 

UMZ Zorg biedt ambulante zorg, gezinsondersteuning en trajectondersteuning bij nuttige dagbesteding. We hebben een divers aanbod van eigen werkplekken. Daarnaast hebben we een groot eigen netwerk dat we inzetten om voor jou een dagbestedingsplek te vinden die bij je past. Lees hier meer over UMZ Zorg.

 

UMZ Academy biedt trainingen en workshops voor onze cliënten, partnerorganisaties en medewerkers. Ook participeren we in projecten met als doel de zorg in Amsterdam en omstreken te verbeteren. Lees hier meer over UMZ Academy.

 

Directie

UMZ is opgericht in 2013 door Youssef Aouariaghel en Abdellah Saidi. Samen vormen zij de directie.

 

Onafhankelijke vertrouwenspersoon

Nicolette Cremers is de onafhankelijke, externe vertrouwenspersoon. Cliënten en medewerkers kunnen bij haar terecht met meldingen over ongewenst gedrag. Hier vind je de contactgegevens van de vertrouwenspersoon.

 

Onafhankelijke klachtencommissie

De contactgegevens van de klachtencommissie en een uitgebreide beschrijving van onze interne en externe klachtenprocedures, vind je op onze klachtenpagina.